A recept:
- babapiskóta
- 4 dl tejföl
- 4 dl habtejszín
- 2 citrom lereszelt héja
- 1 citrom leve
- 9 ek porcukor
- gyümölcs a tálaláshoz
Egy tálban összekeverjük a tejfölt, a citrom héját és levét, valamint a porcukrot. Egy másik tálban felverjük a habtejszínt. A két elegyet összeforgatjuk. Egy 2-3 literes edénybe rétegezzük a babapiskótát és a krémet. Alul is és felül is krém legyen. Tálalás előtt 2 óráig hűtőben pihentetjük.
- 2 citrom lereszelt héja
- 1 citrom leve
- 9 ek porcukor
- gyümölcs a tálaláshoz
Egy tálban összekeverjük a tejfölt, a citrom héját és levét, valamint a porcukrot. Egy másik tálban felverjük a habtejszínt. A két elegyet összeforgatjuk. Egy 2-3 literes edénybe rétegezzük a babapiskótát és a krémet. Alul is és felül is krém legyen. Tálalás előtt 2 óráig hűtőben pihentetjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése