JELENLEG AZ OLDAL SZERKESZTÉS ALATT ÁLL! MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNÖM!

2015. január 3., szombat

Mi van a kezemben?

Röstellem, hogy még nem írtam erről a játékról, hiszen nagyon mókás! Nemrégiben mi is kipróbáltuk a barátnőimmel, úgyhogy egy olyan dologról számolok be, amiről személyes élményem van.

Az Interneten találtuk a játékot, melynek lényege, hogy a társaságban lévő tagok hoznak 5-6 olyan tárgyat, amiről azt gondolják, hogy a másik nem fogja kitalálni bekötött szemmel. Kelleni fog még egy sál, a szem bekötésére és TEJSZÍNHAB, ha valaki elrontja, akkor abból kap az arcára. Ajánlatos még egy műanyag tányér, valamint papírtörlő. Aztán kezdődhet a móka és a kacagás!

Egymásnak adogatják a tárgyakat, amelyről csukott szemmel ki kell találni, hogy mik. Hogyha valakinek nem sikerül, kap egy tányérnyi tejszínhabot az arcába. :)

A helyzet az volt, hogy mi hárman, a barátnőimmel nagyon ügyesek voltunk, gyakorlatilag mindent kitaláltunk. Ezért, hazajőve továbbfejlesztettem a feladatot.
Így: Párosan kell játszani, legalább négyen. A feladatot végző pár mindkét tagjának be van kötve a szeme. Az egyik kezébe kapja a tárgyat, kitapogatja és körül kell írnia, hogy mit is tapint. A párjának kell kitalálni, hogy vajon mi lehet az.

Ez a videó adta az ötletet: Mi van a kezemben?
Bevallom, ezt még nem próbáltuk, de elméletben zseniális! Hogyha valaki kipróbálta, és tetszik neki, írja meg, mit tapasztalt! :)

Üdv, Honey*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése