JELENLEG AZ OLDAL SZERKESZTÉS ALATT ÁLL! MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNÖM!

2014. november 16., vasárnap

Balassagyarmat dala

Ezt a bejegyzést már régen meg kellett volna írjam, hiszen a dal lassan, kb. fél éve létezik és napról napra boldogítja hallgatói fülét.

Egy csodálatos határmenti kisvárosról beszélünk, ahol keveredik a múlt szelleme a fiatalos lendülettel, a művészet és a sport, a szépség és a praktikum. Ebben a városban majd 40 ember gyűlt össze, hogy egyikőjük vezetésével porondra állítsanak egy zeneművet. Így született a Balassagyarmat dala, mely az utolsó hangig, utolsó szóig érzékelteti Balassagyarmat csodáit. Az ezt megálmodó és tető alá hozó fiatalembert Horváth Ádámnak hívják, a Youtube-on van egy interjú vele, a dal születéséről.

Mindenkinek ajánlom magát a dalt is, mert szerintem remekmű! Nem egy ócska tákolmány, hanem művészi alkotás. A klipről meg nem is nagyon beszélnék, nézzék meg! :) Emellett érdemes ellátogatni Balassagyarmatra, és megismerni a Civitas Fortissima városát, megtekinteni az új főteret, meglátogatni a Nyírjesi Vadasparkot, beülni a Jagyutt Cukrászda egyikébe, vagy enni egy jót például a Corleonéban. Érdemes érdeklődni a Művelődési Ház programjáról, hiszen mindig van kiállítás, előadás, gyerekfoglalkozások...

Tudtommal Balassagyarmaton csak a Sztár Motelben lehet megszállni, de a környékbeli falvakban remek vendégházak állnak az erre járók rendelkezésére. Ezúton ajánlanám az Árdai Vendégházat, Terényben.

Jó zenehallgatást! Látogassák meg Balassagyarmatot!
Üdv, Honey*


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése