JELENLEG AZ OLDAL SZERKESZTÉS ALATT ÁLL! MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNÖM!

2015. február 28., szombat

Beszélgetés önmagammal

A Nők Lapja utolsó oldalán szokott lenni egy villáminterjú. Jó olvasni azokat, de arra gondoltam, hogy jómagam is elmerenghetnék a kérdéseken. Íme:

1. Ha újraélhetnéd életed egyetlen pillanatát, melyik lenne az?
Amikor a párom megkérte a kezemet. Abban a pillanatban benne volt az egész világ.

2. Mit csinálsz olyankor, amikor nem csinálsz semmit? 
Részemről erre egyetlen válasz van: alszok. Bár akkor is csinálok valamit, hiszen alszok.

3. Mi az a tulajdonság, amit legjobban kedvelsz a másik nemben?
A realizmust. Ennek ellenére néha pont ez zavar bennük a legjobban.

4. Mi az a téma, ami leginkább idegesít, amiről nem szeretsz beszélni?
A pletykálást és a panaszkodást utálom hallgatni. Amikor a buszon ilyesmit hallok, azonnal előveszem a fülhallgatómat és sürgős zenehallgathanékom támad.

5. Hová költöznél el legszívesebben és miért? 
Én szeretem ezt az országot, úgyhogy hosszútávra sehová. Amennyiben mégis külföldre mennék, Olaszországot választanám. Tetszik a nyelvük, a tájak, az ízek és a temperamentumuk. Hazánkon belül pedig az az álmom, hogy a családomnak legyen egy hatalmas birtoka, ott élne mind az öt testvérem és a szüleim is. Mindenkinek külön háza lenne, de egymáshoz viszonylag közel laknánk. Bármikor meg lehetne látogatni a másikat, kisegíteni egymást. Mindezt valahol Budapest elérhető közelségében, a dombok között képzelem el. Mesés volna!

6. Melyik a kedvenc könyved és miért? 
A kedvenc könyvemként évek óta Babay Bernadette: Bombajó Nagyanyóját tartom számon, bár régen kinőttem már abból a korosztályból, akiknek szól. Ellenben úgy látszik azóta nem olvastam jobbat! Elképesztően egyszerű és nagyon emberiek a szereplők. Ettől lesz nagyszerű! Műfajok terén szeretem a pszichológiai témájú könyveket, főleg olyanokat, amelyek önismerettel, kapcsolatokkal foglalkozik.

7. Ha más hivatást kellene választanod, mi lenne az? 
Még nincs olyan szakma, amit a hivatásomnak nevezhetnék. Jelenleg óvónőnek tanulok, amit szeretek is. Közel áll hozzám a pedagógia, a szervezés, a vidéki turizmus és az írás is. Meglátjuk melyik(ek) lesz(nek) a hivatásom/hivatásaim...

8. Mi a legértékesebb tulajdonod?
Az eljegyzési és a lánykérési gyűrűm.

9. Hiszel az álmokban és a halál utáni életben? 
Az álmokban nem igazán. A másodikra úgy válaszolnék, hogy a menyországban hiszek, illetve mindabban, amit Isten szaván keresztül tudok erről.

10. Melyik a kedvenc idézeted? 
"Vannak, akik a Napot egy sárga folttá alakítják. Vannak mások, akik Nappá alakítanak egy sárga foltot." Önmagamtól idézve: "Az élet apró csodák halmaza."

+1. Mi fájt a legjobban? 
Amikor valakinek, akit szerettem csalódást okoztam. Megbocsájthatatlanul. :(

Jó éjszakát!
Üdv, Honey*

Ui.: Ezt érdemes még elolvasni! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése