JELENLEG AZ OLDAL SZERKESZTÉS ALATT ÁLL! MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNÖM!

Miről szól a Honey* apró csodái?

Fáy Hanna vagyok, de a blogger világban Honey*-ként fogsz velem találkozni. Ez a név onnan jött, hogy gimis éveim végén 1 hónapot töltöttem Németoszágban. Két kisfiúra vigyáztam, akik az első pillanattól kezdve Háninak szólítottak. Ez pedig pont, mint a méz angol megfelelője. A csillag megkülönböztetés egy versem miatt került rá. Ez így hangzik:

Csillag szeretnék lenni…

Csillag szeretnék lenni.
Fényesen csillogó,
Boldog életeknek utat mutató.

Fénylenék mindig,
Hogy mindenki lásson,
S világos testembe belekapaszkodjon.

Én vagyok tehát, aki ezt a blogot kitaláltam, szerkesztem, s a bejegyzések jelentős részét írom. 
Mit kell tudni rólam?
Bár sok mindent majd az írásaimon keresztül ismertek meg belőlem, mégis pár szóban elmondom, hogyan is alakult ki ez a blog. Amióta megtanultam a betűket megformálni, azóta írok. Eleinte meséket, majd verseket, később jöttek a novellák, és a próbálkozások regényírással. Eléggé aktív életet élek, nyitott vagyok a világ dolgaira, sok mindent tapasztaltam már. Ebből adódóan felmerült bennem az igény, hogy ezeket is megosszam. Az írásból fakadó alkotás mellett, nagyon szeretek még saját kezűleg készíteni ezt-azt. 
Jelenleg óvópedagógus szakon vagyok utolsó éves. Reményeim szerint a félév végén diplomázok. Ezen kívül édesanyámnak segítek falusi szálláshelyünk menedzselésében, nyáron pedig ehhez kapcsolódva a Kávéházunkban vagyok pultos. Az előbbi munkával még ismerkedek, az utóbbit három nyár óta nyomom. Szeretem, mert .......* (keresd meg mi tartozik ide!), illetve mert emberekkel találkozhatok. Elvégeztem egy Esküvőszervező tanfolyamot is. Összességében négy terület érdekel igazán:
- pedagógia (ebbe beletartozik a pszichológia is)
- szervezés
- turisztika
- írás 

Jelenleg Balassagyarmaton élek, a vőlegényemmel, akit nagyon szeretek. Vele is fogtok "találkozni" a blogon keresztül. Élvezem ezt a környéket, pedig (vagy éppen ezért) nem vagyok őslakos. Budapestről költöztünk vidékre kb. 12 éve, mégpedig a Nógrád megyei Terénybe. Ez a hely jelenti nekem a világ közepét! Nem csak a csodálatos táj miatt, hanem azért, mert a családom ott él. Fél évig mi is ott laktunk, de a lakáskörülményeink nem voltak túl komfortosak, s mivel lehetőséget kaptunk, hogy egy nagyon rendes, szép lakásba költözzünk, ezért megléptük ezt, most kipróbáljuk.

Kis plusszok rólam: 
*kávéfüggő vagyok 
nagyon szuper családom van, szeretem őket!
imádom a vízcseppeket
kedvenc évszakom a nyár
régen a piros volt a kedvenc színem, ma a narancs és a lila, amelyek mindketten a piros és még egy szín keveréke
 hangulatember vagyok, bár igyekszem kezelni
általában éjszakai bagoly vagyok
Kik vesznek körül, kik tevékenykednek rajtam kívül az oldalon?

Egy bejegyzéssel már büszkélkedhet, Zuzu, aki a legjobb barátnőm. Neki van saját írós oldala, úgyhogy ide csak az általa készített manikűröket és frizurákat teszi ki.

A párom operatőr volt 6 éven keresztül, s az Ő ötlete alapján szeretnénk behozni azt, hogy az ő rövid kis videói is helyet kapjanak a bejegyzések kiegészítőjeként, vagy akár önállóan is.

Miért lett Honey* apró csodái a neve?
A Honey* rám utal. Hogy mért pont ez a művésznevel, leírom nektek a Kik vagyunk? aloldalon. Azért nem csak "apró csodák" a címe, mert az én nézőpontom csak egy a sok közül. Az egy dolog, hogy én miben lelem a szépségemet, s az más dolog, hogy más miben találja meg az örömét. Miről szól az oldal?
Az élet kicsiny szépségeit szeretném megvilágítani. Teszem ezt novellákkal, idézetekkel, versekkel. Megosztok praktikus dolgokat, megmutatom milyen könyv, zene, film hat rám...Mit találtok az oldalon?
Hosszabb-rövidebb novellákat, verseket, elmélkedéseket, sorozatokat. Ajánlókat, interjúkat, kézműves alkotásokat, recepteket, praktikákat... 
Mindig igyekszek képekkel színesíteni a bejegyzéseket. Ezeket a Google-ben vagy a Pinteresten keresem, s onnan letöltve, teszem fel ide. Ezen kívül saját képeket is felhasználok. Megosztok zenéket, videókat, s minden olyan helyet kap, ami hozzákapcsolódik az adott cikkhez.


Kérnélek Téged, hogy amennyiben tetszik a blog, íratkozz fel az olvasók közé! Bátran írj kommenteket a megjegyzések alá. Érdekel az építő kritikád, a véleményed. Szeretném tudni, ha tetszik valami, vagy ha nem.

Keress bátran, akár írj e-mailt a honeyaprocsodai@gmail.com-ra!


Szeretettel várlak a csodáim közt!
Üdv, Honey*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése