JELENLEG AZ OLDAL SZERKESZTÉS ALATT ÁLL! MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNÖM!

2014. december 5., péntek

Kreatív portréfotózás Klaudiával

Egy szuper ötlet, hosszas időpont és helyszínegyeztetés... Szeptember közepén, egy esős nap után még a nap is kisütött. Még az égiek is úgy akarták, hogy jól sikerüljön a délután. Minden és mindenki egy helyen volt: két barátnőm, akik a sminkemet, hajamat és körmömet készítették elő, egy remek, jókedvű, kreatív fotós és a világon legjobban imádott szerelmem is el tudott jönni. Ott volt még egy rakás "régi gönc", melyek megadták a fotózás stílusát.

A koncepció szerint '60-as, '70-es évek beli hangulatot próbálunk megörökíteni, és a képeken házimunkákat végzek. Végül a második feléből nem sok valósult meg, de ez nem jelenti azt, hogy ne készült volna rengeteg szuperebbnél-szuperebb fotó! Mindez annak köszönhető, hogy Klaudia nem csak azért jó fotós, mert minőségi géppel és eszközökkel dolgozik, hanem azért is, mert a személyisége, az ötletei kihozzák az emberből a modellt. Én pillanatok alatt feloldódtam, ez főleg ezen a képen látszik:


Továbbra pedig beszéljen helyettem egy pár fotó:




Végtére csak ajánlani tudom Klaudiát! Folyton tanul új dolgokat, kipróbálja magát különböző területeken, kísérletezik és egyre jobb és jobb lesz! Szóval fotózásra fel!!! Itt találjátok meg őt, és ha nem is kéritek fel fényképezkedésre, akkor is megéri megnézni az oldalát, hiszen a képeket nézegetni is jó szórakozás. :)

Legyen szép estétek!
Üdv, Honey*


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése