JELENLEG AZ OLDAL SZERKESZTÉS ALATT ÁLL! MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNÖM!

2015. március 5., csütörtök

Figyelem lányok! - Részmegoldás egy kényes ügyre

Már nagyon-nagyon régóta szeretnék írni erről, de ez annyira tabutéma, hogy sokáig nem mertem, mégse volt olyan fontos stb. Pedig egy végtelen egyszerű dologról van szó, amit ugyan nem én találtam ki, de amikor hallottam egy ismerősömtől, rácsaptam a homlokomra, hogy "jé, tényleg!"

A közvécék sok lány által utált helyek, s nem csoda! :( Gusztustalanok, büdösek és sokszor gyakorlatilag használhatatlanok. A szükség mégis nagy úr! Amivel esetleg megkönnyíthetnénk egymás dolgát: amikor pisilünk, előtte hajtsuk fel az ülőkét. Az esetek 98%-ban úgyis a WC fölé guggolva végezzük dolgunkat, így legalább nem pisiljük le az ülőkét. Magunkkal szemben is jól járunk, hiszen egyéb esetben (ha igényesek vagyunk) törölhetnénk magunk után. Végső érvként, ha útközben kellene nagy WC-zni, egy olyan lány után, aki megfogadta ezt a praktikát, csak átörölni kell a deszkát, majd körbepapírozni. Ellenkező esetben komplett klotyótakarítás várna ránk. Persze, dolgunk végeztével hajtsuk is vissza az ülőkét, s a fedelét. Mert már mégis, úgy sokkal szebb! :) Azután alapos kézmosás, remélhetőleg van szappan. :)

Plusz: Hasznos, ha mindig, minden körülmények között van nálad papírzsebkendő. Talán nem kell magyaráznom, hogy az orrfújáson kívül mennyi mindenre jó! Funkcionálhat törölközőként, papírtörlőként, szemétfelszedés esetén kesztyűként...

Neked van ezekre valami jól bevált praktikád? Kérlek, oszd meg velünk! :)

Add tovább! - A kultúrált női mosdók érdekében
Üdv, Honey*

Ui.: Legyünk annyira HÖLGYEK, mint a piktogrammon szereplő!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése