JELENLEG AZ OLDAL SZERKESZTÉS ALATT ÁLL! MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNÖM!

2015. március 3., kedd

Mindennapok luxusa

A tegnapi napon, ha lehet ezt mondani, minden összejött! Fáradt voltam, esett az eső, fáztam, fájt a torkom, a térdem, késett a busz, elment a csatlakozás... Az ilyen napokon főleg jól esik kényezteni önmagamat. Ezek az apróságok akkor is beleférnek, amikor hiába a kimerültség, még millióegy dolgod van. Nézzük!

Tonizálj!
Hazaérve, egyértelmű, hogy kezet mosunk, de az már nem mindig annyira evidens, hogy az arcunkat is megtisztítjuk. Egy frissítő arcmosástól, vagy tonizálástól máris sokkal jobban érzed magadat! (Erről itt olvashatsz egy hasznos cikket!) Nagyon jól frissít és a zsíros bőrűek még tisztábbnak érzik majd a bőrüket. (Én a sima, hideg vizes arcmosást reggelente preferálom, leginkább felébredés céljából. A kosz letisztítására azonban a natúr víz még nem elég, a szappanos arcmosás után pedig olyan furcsa, matt hatást érzek magamon, ami nem annyira tetszik.) A tonik azonban bevált! Ami miatt még jó érzés, hogy a jó illatú folyadékkal átitatott vattakoronggal remekül át lehet masszírozni egy kicsit az arcot. Ez plusz felfrissülést ad!

Gyújts mécsest!
Nekem annyira melengette a lelkemet az a pislákoló fénysugár az asztalom sarkán. Sokkal több kedvem volt admisztratív tevékenységgel foglalkozni, a tervezést pedig inspirálta a hangulata.

Egy bögre lazulás!
Elkészíteni egy kakaót, teát, neszkafét, tejes kávét vagy kávét (koffeinigénytől függően :)) nem vesz el sok időt az embertől, mégis rengeteg mindent ad neki. A látványa, az illata, az íze, a melegsége... (Nekem most szinte muszáj, mert remekül rendbeteszi a torkomat, amikor egész nap 21 gyereket próbálok túlbeszélni.)

Zuhanyzás után, lefekvés után masszírozd meg a lábfejedet!
Van egy rég a szekrényben álló lábkrémed, de sose használod? Épp itt az ideje, hogy változtass ezen! Vedd elő és tégy egy keveset a tenyeredbe, oszlasd el a másikon is, majd alaposan masszírozd bele a talpadba! Amennyiben nem ódzkodsz a zokniban alvástól, húzz fel egy lábtyűt és irány a pihe-puha ágy! :) Egyébként a krém így jobban kifejti a hatását. (Hogyha nincsen lábkrémed, masszázsolaj, kézkrém vagy bármilyen testápoló is megteszi!)

Neked még mi jutott eszedbe? Te milyen egyszerű dologgal kényezteted magadat?

Élj te is a mindennapok luxusával!
Üdv, Honey*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése